Szoftvereink

 

Tevékenységünk alapját bioinformatikai szoftverek fejlesztése (K+F) képezi. Az elmúlt években bekapcsolódtunk a multiplex mikrogyöngy mátrix (Cytometric Bead Array) technológiákhoz kapcsolódó számítógépes adatfeldolgozási módszerek kidolgozásába.

A legjelentősebb kutatás-fejlesztési eredményeket a hagyományos áramlási citometriai offline analízis szoftvereinkkel értük el.

FCAP Array Infinite Szoftver

Az FCAP Array Infinite a Soft Flow Hungary Kft. multiplex esszé analízis szoftvere.

Az FCAP Array Infinite szoftver segítségével a flowcitometriai adatok elemzése problémamentes a polikromatikus immunotipizálás és a multiplexált immuno-esszék számára.


CellCap Szoftver

A CellCap v3 felhasználóbarát és rugalmasan kezelhető flowcitometriai adatelmező szoftver.

A CellCap flowcitometriai adatelemző szoftver eszközeinek tárháza lehetővé teszi a hatékony adatbányászatot és az információk széles körű megjelenítését.


WellLight Laboratóriumi Eszköz

A Soft Flow büszkén mutatja be WellLight termékét, egy innovatív laboratórium eszközt a mikroplate alapú minőségirányított bioesszék terén, amely végigvezeti a felhasználót a tervezés, végrehajtás és dokumentálás valamennyi fázisán

A hardverből és szoftverből álló megoldás hatékonyan egészíti ki a rutin mikroplate műveleteket. A könnyen kezelhető és programozott fényjelzőkkel ellátott WellLight megkönnyíti a kézi pipettálást a mikroplatekkel végzett munkák során.


FCS Filter Szoftver

Az FCS Filter a Soft Flow által kifejlesztett ingyenes alkalmazás, amely segít megtisztítani az FCS adatállományokat. A megszűrt, tisztított adatokat FCS 2.0 standard fájlokba menti.

 

Comments are closed.