A Soft Flow Hungary Kutató Fejlesztő Kft. pályázatot hirdet az alábbi munkakörök betöltésére:


A társaság kutatás-fejlesztéssel, a kifejlesztett termékek gyártásával, kereskedelmével és szerződéses kutatás-fejlesztési szolgáltatásokkal foglalkozik. A kutatás-fejlesztési tevékenységének középpontjában multiplex mikrogyöngy mátrix technológia alkalmazására épülő assay-k, kitek fejlesztése áll. Metodikai oldalról ez jelentős részben konjugációs mikrokémiai módszerek alkalmazását jelenti, amelyben különféle makromolekulák (antitestek és más fehérjék, nukleinsavak, cukrok, polimerek, stb.) szilárdfázisú hordozókra történő felkötését alkalmazzuk. Az alkalmazott vizsgálati módszerek: ELISA, PCR, sejtanalitikai módszerek, flow citometria, különféle elválasztási és preparatív eljárások. A kitek assay-k fejlesztése pl. kutatási, állatorvosi, gyógyszerkutatási, orvos-biológiai felhasználásra történik. A laboratórium kutatás-fejlesztési irányait tekintve a multiplex ELISA tipusú, mikrogyöngy alapú metodikák kidolgozása, ellenőrzése, validálása, proteomikai és kisebb részben genomikai eljárások alkalmazása jelenti a fő csapásirányt.

CRO szolgáltatásaink fő területe a flow citometriás és HCS (High Content Screening) mikroszkópos vizsgálatok végzése gyógyszerkutatási, fejlesztési és élelmiszerbiztonsági területeken.

Új munkatársainkat önálló, igényes, változatos munka várja, teljesítményorientált juttatással, a gyakorlattól, végzettségtől függő alapfizetéssel és a kutatás-fejlesztés eredményeiből való részesedéssel.

Ha érdekli Önt a feladat, kérjük, hogy jelentkezzen a jobb oldalt található linkeken elérhető jelentkezési lap kitöltésével.