Alkalmazott biotechnológia és analitika

A Soft Flow-nál végzett biotechnológiai kutatás és fejlesztés az iparág szakértőinek multidiszciplináris munkáján alapul. Arra törekszünk, hogy az ügyfeleink számára olyan megoldásokat biztosítsunk, melyek segítségével elérhetik üzleti céljaikat, miközben szem előtt tartjuk bolygónk hosszútávú jövőjét is, és munkánk során odafigyelünk a biológiai lábnyomunk csökkentésére.

A fejlesztési folyamatunk egy ötlet megvizsgálásával és egy megvalósíthatósági tanulmánnyal kezdődik. Ezután a kőtőágens-, reagens- és assay fejlesztés fázisa következik, amit az optimálás és a validálás zár. Ez a munka napi szintű szoros együttműködését igényli a biológiai-, a kémiai-, a fizikai-, a mérnöki- és egyéb szakterületek kutatóinak, annak érdekében, hogy innovatív megoldásokat fejlesszünk az élelmiszeripar számára.

Az Alkalmazott biotechnológia részlegen két csoport dolgozik a közös cél eléréséért. Az Új Technológia csoport a jövő platformjain és bio-analitikai projektjein dolgozik, míg a Biológia csoport szerepe a kötőágensek tervezése és fejlesztése, melyek az ügyfeleink számára fontos analitok felismerésére képesek. Az Assay-technológia és analitika részlegen négy csoport látja el az assay fejlesztési és gyártási tevékenységeket. A Kémia csoport funkciója kettős: molekulák egymáshoz- vagy felületekhez való kapcsolását végzik, másrészt pedig analitikai munkát végeznek, melynek során különböző molekulákat azonosítanak és tisztítanak későbbi felhasználásra. Az Assay csoport a mérési reakciót optimálja az ügyfél által meghatározott sikerkritériumoknak megfelelően. A Termelési csoport nagy hozzáadott értékű munkát végez, itt történik a reagensek kémiai előkészítése és kiszerelése. A Referencia és QC csoport feladata belső referencia mérések elvégzése, illetve a termelés által előállított anyagok minőségének ellenőrzése.

Image Description

Soft Flow Kft.
H-7634, Pécs
Pellérdi út 91/B

Tel.: +36 72 891-888
Email: info@softflow.com